nøgleringe

Derfor skal du vælge nøgleringe som dit næste reklamestunt

Som chef eller PR-ansvarlig for et firma kender du det sikkert alt for godt. Det går lit sløvt med tilstrømningen af nye kunder til virksomheden, og du er i tvivl om, hvad du kan gøre. For selvom det ikke nødvendigvis går direkte dårligt, så er vækst et essentielt træk ved enhver succesfuld virksomhed, og det vil du gerne være med til at bidrage til. Men hvordan? Du synes nemlig nok, at du har prøvet det meste. I har haft en reklame i den lokale radio. I har haft plakater oppe nede i centrum af byen. I har sågar betalt for bannerreklamer på internettet.

Men lige vidt hjælper det. Det er som om, at folk ser reklamerne for derefter med det samme at glemme dem igen. Ude af øje, ude af sind, som man siger. Der er altså brug for nye og radikalt anderledes tiltag, hvis du skal gøre dig håb om at sælge jeres fantastiske produkt eller service. Og du behøver ikke at bryde hovedet længere, for løsningen er faktisk både simpel, sjov og rimelig billig. Løsningen er nemlig nøgleringe som reklameartikel. Det lyder underligt, men læs nu bare videre.

Konceptet bag nøgleringe som reklame

Idéen bag at bruge nøgleringe som PR er egentlig ganske simpel. Nøgleringe er noget, som vi hænger i vores nøgler. Vi gør det enten fordi vi synes, at nøgleringen er pæn, eller fordi vi genre vil have, at vores nøglebundt skal være let genkendeligt. Hver eneste gang vi hiver nøglebundtet op for at låse eller åbne en dørk, ser vi på nøgleringen. Og de er her, at nøgleringe som reklameartikler pludselig kommer ind i billedet som et effektivt reklamestunt. For tænkt engang på, hvor mange gange en nøglering med reklame for jeres firma vil blive set på af nøgleringens ejer.

Der findes mange forskellige typer af reklamenøgleringe, men fælles for dem alle er, at de på den ene eller den anden måde reklamerer for et firma. Det kan enten være via et logo, et navn eller et billede. Mulighederne er mange, og det samme er modellerne af nøgleringe. Alt efter præference, og hvad du synes er flottest, kan du for eksempel vælge nøgleringe i læder eller nøgleringe i akryl. Dette er lækre og holdbare materialer, som de fleste vil synes pynter i deres nøglebundt. Er nøgleringen flot, vil flere være tilbøjelige til at bruge den.

Dem kan du give nøgleringen til

Hvem skal så være de heldige bærere af disse reklamenøgleringe? Det er selvfølgelig helt oplagt at udstyre alle dine medarbejdere og deres familie med en. På den måde laver de skjult reklame, hver gang de hiver nøglebundtet frem. Derudover kan du dele dem ud til potentielle kunder. Hav dem liggende fremme i butikken, del dem ud til folk, når de køber noget, eller lav en aftale med den lokale bank om at give dem med, når folk opretter en konto hos dem. Det vigtigste er, at de bliver spredt ud.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *