En lille bunke Pølsehorn

Pølsehorn til madpakken

Har du brug for en nem og lynhurtig løsning til ungernes madpakke, så er pølsehorn en rigtig god mulighed. Pølsehorn kan laves hurtige, og så smager de dejligt, især hvis man har lidt ketchup ved. Hvis man kan lokke sine børn til at være med til at rulle pølserne ind i dejen, vil det sikkert også være et hit. Genrelt kan børn bedre lide at sætte tænderne i det bagværk, de selv har været med til at lave. Pølsehorn er utrolig nemme at lave, så det er bare med at komme i gang.

Lynhurtige pølsehorn

Skal det gå stærkt med madpakkerne, som det jo oftest skal i en småbarnsfamilie, men er børnene træt af den samme gamle rugbrødsmad? Så er pølsehorn altså et rigtig godt alternativ til madpakken. Vil man lave dem hurtigt, skal der ikke andet end en simpel dej til og et par pølser, som man kan have et fryseren. Skal det gå ekstra stærkt en morgen, kan man snyde og bruge en færdiglavet pizzadej til sine pølsehorn.

Men det smager nu altid bedre, når man har taget sig tid til at lave en ordentlig pølsehornsdej. Man kan eventuelt lave en stor portion i weekenden. Så har man pølsehorn til madpakkerne hele ugen. Afhængig af hvilken opskrift, du har brugt, kan pølsehornene også fryses ned. Så kan man tage et par stykker op aftenen inden, de skal i madpakken.

Pølsehorn over bål

Vil man gerne have endnu mere sjov med at tilberede pølsehorn, kan man lave dem over bål som snobrød. Det kan være en god idé at finde snobrødspinde i samme tykkelse som de pølser, du har købt. Så kan man smutte pølserne ind med lidt ketchup, når selve pølsebrødet er færdigbagt over ilden. Her vil børnene helt sikkert synes, det er fedt at få lov at lave deres helt egne pølsehorn. Husk at pølsehornene ikke skal bages inde i ilden, men oppe over den. Kommer pølsehornet for tæt på ilden, kan det blive brændt. Pølsehorn over bål er en familie-aktivitet, der passer perfekt ind i en varm sommeraften, hvor man gerne vil have en nem aftensmad eller en lille snack.

Pølsehorn med ketchup

Skal der ketchup inde i pølsehornet, uden på eller ved siden af? Vælger man at putte ketchup inde i pølsehornene kan det spare en for at have ketchup med. Det er altså en lettere og mere simpel løsning på pølsehornene, men samtidig kan de godt blive meget svampede inden i. Uanset hvad kan ketchup let komme til at svine, men har man lavet nogle gode og luftige pølsehorn, behøver man heller ikke ketchup til. Så kan de sagtens spises alene.

Vil man gøre lidt mere ud af sine hjemmebagte pølsehorn, kan man drysse dem med sesamfrø og bruge ligt rugmel for at få sunde pølsehorn. Her kan man også vælge at lave sit eget ketchup, hvis man for eksempel har nogle solmodne tomater i haven. Med sådan et pølsehorn, er der ingen klager over madpakken!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *