conversesko

Køb et par gode sneakers og dine fødder vil takke dig

Hvis du har en aktiv hverdag, så er fodtøj et sted, du ikke har lyst til at spare. En dag kan hurtigt blive ødelagt, hvis dit fodtøj er forkert, så dine fødder beklager sig – det er svært at tænke på andet, hvis man går rundt og har ondt i sine fødder det meste af dagen. Derfor kan det sagtens betale sig, at gå ud og betale den prise, som et par gode sko koster. Det behøver dog ikke være de dyreste sko på markedet, hvis du bare ved, hvad du skal kigge efter.

Find komfort i et par helt enkle sneakers

Som hovedregel kan du altid gå efter et par helt enkle sneakers, da de altid vil være bløde og lækre at have på. Der er selvfølgelig forskel på designs og mærker, og forskellige fødder vil også kræve noget forskelligt, men køber du et par gode sneakers, vil dine fødder takke dig.

Men der som sagt er der forskel, så bare fordi du køber et par sneakers, er dine fødder ikke nødvendigvis tilfredse – eller resten af dit bevægelsesapparat for den sags skyld. Et par sko med en for tynd sål vil både gøre dine fodsåler ulideligt ømme og med tiden kunne ødelægge dine knæ. Sørg derfor for at finde et par sneakers med en tyk, men blød bund, som kan hjælper til at give god støtte, når du har mange timer på benene.

Du kan også med fordel gå efter et par sko, men god udluftning i. På den måde vil du for det første minimere graden af sure tæer, hvilket dine omgivelser vil sætte pris på. For det andet vil dine fødder have det sundere, hvis de ikke er småfugtige hele tiden og de samme med skoene. Du skal selvfølgelig overveje hvad, der er vigtigst – om de er vandtætte eller har en høj grad af udluftning.

Det er ikke kun i sålen, du skal sørge for, at der er støtte. Fin et par sko med støtte for hele foden – et par sneakers med en tyk sål gør ikke den store forskel, hvis resten af skoen er lavet af et enkelt stykke stof, hvor der ingen støtte er.

Spar penge – også på de gode og ergonomiske sneakers

Selvom du køber et par sneakers, der er gode for dine fødder og resten af din krop, når du går og står mange timer om dagen, behøver du ikke bruge flere tusinde kroner på dem. Især hvis du ikke har behov for et par sneakers fra de største og mest kendte mærker, kan du spare mange penge. Et par sko behøver ikke være bedre, selvom de koster mere, mange gange vil det nemlig bare være mærket du kommer til at betale for.

En anden måde hvorpå du kan spare penge, er ved at passe rigtig godt på dine sneakers. Når du har postet penge i et par gode solide sko, der kan holde til mange timers brug hver dag, er det træls at skulle ud og købe nye hele tiden. Sørg derfor altid for at få dem imprægneret inden brug første gang. Efter brug skal de have lov at tørre ordentligt igennem – også selvom du ikke har brugt dem i regnvejr. Skoene bliver hurtigt fugtige af fodsved, og det kan skade dem, hvis de ikke for lejlighed til at tørre ordentligt. Hvis de har været brugt i regnvejr, skal de naturligvis også have god mulighed for at tørre, og også gerne imprægneres igen, når de er blevet tørre. Jo mere de bliver våde, jo dårligere bliver imprægneringen.

Alternativt kan du hjælpe dem med at tørre, ved at tage en tør klud. Den tørre klud må du dog ikke presse ned på dine sneakers, da det kan være med til at farven på dine sneakers går af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *