Eurovision Song Contest

Gør aftenen lidt mere spændende med Odds på Melodi Grand Prix

Nu har Melodi Grand Prix efterhånden eksisteret i mange år, og det er, for mange, blevet lidt af en tradition at se det, og der er mange der kan sidde med deres venner og gøre en aften ud af det. Det gør det hele lidt mere hyggeligt, og der er mange ting man kan give sig til på sådan en aften, men hvis du gerne vil have noget fokus tilbage på musikken, og hvordan det går i konkurrencen så kan det være en udfordring. Det kan nemlig let være sådan at aftenen har udviklet sig til noget, hvor der ikke rigtigt er fokus på konkurrencen, når der er kommet flere og flere traditioner med i det. Det er ikke sikkert at det er sådan en situation du finder dig selv i, men hæng lige på alligevel. Det kan nemt være at du får et tip til at gøre aftenen med Melodi Grand Prix lidt federe end den har været alle de andre år, selvom du allerede er godt tilfreds med aftenen.

Sørg for at alle sætter odds

Hvis du sikrer at alle virkelig går op i konkurrencen, og har en favorit, så kommer der helt naturligt til at være mere fokus på at følge med i musikken, og hvis det er hvad du ønsker, så er svaret klokkeklart: Du skal have folk til at sætte odds på hvem der vinder konkurrencen. Det behøver ikke være mange penge, men det skal lige være nok til at man får en man holder med, for så er der lidt at heppe for. På den måde kan der også gå lidt indbyrdes konkurrence i hvem der vinder, og hvor mange penge man tør satse. Det er måske ikke et aspekt du plejer at have med når du hiver vennerne hjem til dig, og får en hyggelig aften ud af det, men det er helt sikkert noget i skal prøve. Som sagt er mange penge ikke nødvendigt, og det er især rart hvis ikke man har lavet så meget forarbejde, og ikke har hørt sangene før. Hvis så i finder ud af at det bare lige er sagen, så er der mulighed for at I kan gøre indsatserne større, og derfor også gøre jeres risiko større, og i sidste ende gøre spændingen større.

Mulighed for at vinde nogle penge

Hvis du virkelig har styr på tingene, så er der jo også gode chancer for at du kan vinde nogle penge, og det er jo heller ikke noget man skal overse. Odds er ikke bare lavet for at lave spændingen større, men det er nok nærmere lavet så der er mulighed for at få nogle penge i kassen, for dem der enten har styr på deres ting, eller måske bare lige havde en heldig dag. Hvis du er god til at bedømme hvilken sang der falder i befolkningens smag, så er der masser af muligheder for at score nogle nemme penge, hvis du laver en god indsats.

Vil du vide mere om odds på Eurovison: klik her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *